ŠOK NA ATLETSKOJ POSLASTICI: Zlato na 100 metara ide u Italiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 15:20

ŠOK NA ATLETSKOJ POSLASTICI: Zlato na 100 metara ide u Italiju

Uzbudljiva trka.

Velika poebda evropske atletike.  U najatraktivnijoj disciplini na Olimpijskim igrama u Tokiju u trci na 100 metara pobedio je Italijan Lamont Džejkobs .

Odlično je Partizan otvorio sezonu i u Superligi i u Evropi, na četiri meča nije primio gol, u svakom je pobedio, pa je apsolutni favorit večeras (21.00) protiv Voždovca u Humskoj - kvota na keca je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Partizan - Voždovac.

On je slavio rezultatom 9,79 sekundi, a to je najbrži rezultat sezone i novi evropski rekord.

Drugi je kroz cilj prošao Amerikanac Fred Kirlej sa 9,84, dok je teči Andre De Gras iz Kanada sa 9,89. Ovo je druga zlatna medalja u atletici za Italiju samo 5 minuta, pošto je prethodno u skoku uvis trijumfovao Đamarko Tamberi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Španović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.