Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021, 10:01

LUDI TIKET, petak, 152.332 dinara: Na ekspertskom nivou uprkos ziheraškim momentima

Levante i Bilbao kombinovanim prelazom X-X&0-2 doneli mu prolazak kvote 5,40

Tiketi se obično ovako ne igraju! Šta vi mislite o kečevima na Benfiku i Bajern, te dvojci u korist Intera kao ziheraškim tipovanjima u kombinaciji sa astrnomski istipovanim parovima koji su celu priču i podigli na ekspertski nivio? Mi smatramo da je priča interesantna, budući da se na tiketu uz konačne ishode nalazi kombinovani prelaz X-X&0-2, na meču Levante – Bilbao, gde je došla kvota 5,40... >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pazite, razlika je ogromna, budući da su se konačni ishodi zaustavili na koeficijentu 1,35, a da je pomenuta visoko naplaćena pobeda došla već u prvom poluvremenu polufinala Kupa kralja Španije. Na kraju, na produžetke utakmicu je dobio Bilbao, a MOZZART lucidnog dnevnog šampiona tipovanja.

Tako je to izgledalo na tiketu odigranom preko veba, a mi napominjemo da su dobre kvote doneli i Liverpul i Čelsi od kojih se očekivalo da ne postignu više od jednog gola. Uostalom, gledajte sami, učite i izvlačite zaključke. MOZZART svakako ceni uspeh, a vi vidite zbog čega je hrabro doneta odluka da se igra na ulog od 1.000 dinara, u ovom slučaju naplaćena sa zaista lepom svoticom novca.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.