Renault predstavlja naslednika legendarne četvorke na sajmu u Parizu

Izvor: B92, 11.Sep.2022, 14:00

Renault predstavlja naslednika legendarne "četvorke" na sajmu u Parizu

Brendovi koji posluju u okviru kompanije Renault izložiće čak šest noviteta na sajmu automobila u Parizu koji počinje 17. oktobra.

Među najavljenim premijernim biće Alpine koncept koji najavljuje "novu fazu u transformaciji brenda", navodi se u saopštenju. Produkcijska verzija ovog automobila stiže 2025. godine.

Ponovo oživljeni legendarni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Renault 4 će takođe debitovati u Parizu. Kompanija je najavila da je ovog puta u pitanju čisto električni model.

Osim korišćenja električnog pogona, nema dostupnih detalja o novoj "četvorci". Podsećamo, original je bio jedan od najprodavanijih modela svog vremena, sa preko osam miliona proizvedenih jedinica između 1961. i ranih 1990-ih.

Nova verzija modernog koncepta Renault 5 će takođe biti u Parizu. Prvobitni koncept ovog vozila (na fotografiji) je iz januara 2021. godine, ali se spekuliše da bi nova varijanta mogla biti drugačija.

Renault će takođe debitovati sa električnim kombijem Kangoo E-Tech u Parizu.

Električni Megane E-Tech i Austral E-Tech hibrid će takođe biti tu.

Dacia se za sada nije izjasnila u vezi sa svojim planovima za sajam automobila u Parizu. U kompaniji kažu da će na salonu predstaviti "završnu fazu u transformaciji svog vizuelnog identiteta", što uključuje i novi, nedavno prikazani logo.

Još nema informacija o tome da li će na sajmu biti prikazano i neko novo vozilo rumunskog brenda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Renault predstavlja naslednika legendarne “četvorke” na sajmu u Parizu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Sep.2022, 12:24

Brendovi koji posluju u okviru kompanije Renault izložiće čak šest noviteta na sajmu automobila u Parizu koji počinje 17. oktobra. Među najavljenim premijernim biće Alpine koncept koji najavljuje “novu fazu u transformaciji brenda”, navodi se u saopštenju. Produkcijska verzija ovog automobila...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.