Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024, 15:32

Zrenjanin: Još jedan Konkurs za razvoj umetničkih i starih zanata

Grad Zrenjanin drugu godinu uzastopno raspisao je Konkurs za razvoj umetničkih i starih zanata i poslova domaće radinosti, za koji su opredeljena dva miliona dinara. Ove godine ugovore o dodeli bespovratnih sredstva dobilo je osmoro sertifikovanih zanatlija.
Zoran Slijepčević, ručnim tkanjem bavi se petnaest, njegova zanatska radnja registrovana je pre jedanaest godina, koliko dugo ima i sertifikat za stare i umetničke zanate. Kaže da svaki vid pomoći svima koji se bave starim zanatima umnogome olakšava rad.
"Konkretno ja sam aplicirao i dobio sredstva i nabaviću jedan veliki razboj koji sam teško da bih mogao da nabavim, a potreban mi je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.