Marko Miljković javno o skandalu: Moja dužnost je da vam se obratim! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2024, 15:29

Marko Miljković javno o skandalu: Moja dužnost je da vam se obratim! (VIDEO)

Marko Miljković se obratio javnosti nakon nedavnog incidenta sa komšijama i policijskog privođenja. Bivši rijaliti učesnik otkriva detalje o situaciji, ali istovremeno zadržava određenu tajanstvenost.
Nedavno se Marko Miljković našao u centru skandala nakon incidenta sa komšijama koji je rezultirao policijskim privođenjem. Bivši učesnik rijalitija odlučio je da se obrati javnosti i pruži informacije o trenutnoj situaciji.
Prema Markovim rečima, sukob je nastao kada je komšija bacao smeće na njegovu terasu, nakon čega je Marko odlučio da uzvrati tako što će baciti jaja na komšijinu terasu. Nakon intervencije policije...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.