Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2024, 15:28

Atentator na slovačkog premijera tvrdi da nije hteo da ga ubije

Atentator na slovačkog premijera Roberta Fica, Juraj Cintula priznao je da je 15. maja pucao na premijera i naneo mu teške povrede, medjutim tvrdi da nije pokušao da ga ubije i naglasio da je kao dobar strelac nišanio tako da mu ne ugrozi život, javljaju danas slovački mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cintula tvrdi da nije nameravao da ubije Fica, motiv neslaganje s njegovom politikom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2024

Jurij Cintula, koji je izvršio atentat na slovačkog premijera Roberta Fica prošle nedelje, rekao je istražiteljima da je motiv napada bilo neslaganje sa politikom aktuelne vlasti, ali da nije planirao da ga ubije, objavljeno je danas u sudskim dokumentima...Cintula je naglasio da se ne slaže sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.