POSLE SJAJNE GOLGETERSKE SERIJE: Partizan potpisao ugovor na četiri godine sa napadačem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 16:18

POSLE SJAJNE GOLGETERSKE SERIJE: Partizan potpisao ugovor na četiri godine sa napadačem (VIDEO)

Zadovoljstvo u Humskoj.

FK Partizan rešio je pitanje napadača na duže staze. Novi ugovor sa crno-belima je potpisao Marko Milovanović, biser Partizana. Zapažen po sjajnim partijama u omladinskoj selekciji trenera Nenada Brnovića, Milovanović je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske.

Milovanović je bio priključen prvom timu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom zimskih priprema u Beleku, dok se dobrim partijama u omladincima nametnuo i šefu stručnog štaba Aleksandru Stanojeviću, koji ga je i priključio treninzima prvog tima.

Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“ u ovoj fazi takmičenja, a sada će jedan od ova dva tima sigurno biti u finalu. Večeras je kvota na keca 2,55, na iks 2,95, a na dvojku 3,05, dok je na GG3+ 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Čelsi.

- Apsolutno mi je jasno da je u fudbalu važno strpljenje i rad, kao deo procesa sazrevanja. Veoma mi je značilo što sam bio deo priprema prvog tima u Turskoj jer sam tada mogao da uporedim razliku između seniorskog fudbala i naših selekcija. Koliko god da postoji želja da debitujem za prvi tim, toliko sam svestan da se mora ići korak po korak, zaslužiti mesto i kada šef oceni da je pravo vreme-iskoristiti šansu – rekao je Milovanović.

Milovanović je imao sjajnu golgetersku seriju u omladinskoj selekciji, a u meču protiv Radničkog iz Niša postigao i het-trik.

- Žao mi je što smo praktično izgubili trku za titulu. Ova ekipa vredi i zaslužuje mnogo više nego što pokazuje trenutna bodovna razlika, a siguran sam da se sa tim slažu i svi koji prate utakmice.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAO POTPIS U HUMSKOJ: Ugovor na četiri godine! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2021

Partizanov zalog za budućnost! Marko Milovanović, mladi biser Partizana, zapažen po sjajnim partijama u omladinskoj selekciji trenera Nenada Brnovića, danas je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa FK Partizan. Milovanović je bio priključen prvom timu tokom zimskih priprema u Beleku, dok se...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.