Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2021, 15:55

Milovanoviću trogodišnji ugovor u Partizanu

Špic za budućnost crno-belih

Eksperiment sa Žan Kristofom Bajbekom nije prošao, pa je Aleksandar Stanojević skoro celu sezonu morao da na špicu krpi sa Takumom Asanom i Filipom Holenderom, pošto je za Nikolu Čolića procenjeno da je još zelen za seniorsku scenu. Međutim, dok on ne sazri novo mlado lice u Humskoj. Novi trogodišnji ugovor sa Partizanom potpisao je Marko Milovanović.

Reč je o napadaču koji će u avgustu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << proslaviti punoletstvo, a koji je još tokom zimskih priprema u Belegu trenirao sa prvim timom crno-belih. Dobrim igrama u omladinskoj selekciji kod Nenada Brnovića nametnuo se i stručnom štabu seniorskog tima, pa je pre dve nedelje za stalno prekomandovan u A tim.

Ekipi je svakako potrebno pojačanje, jer se u Bajbeka ne može uzdati, Holender je krilo, a pride je veliko pitanje i da li će ostati na leto u Humskoj ili će biti otkupljen od Lugana pa odmah prodat. Za Asana se traži kupac koji bi izdvojio oko 5.000.000 evra s tim da je uslov japanskog fudbalera da to bude klub iz neke od liga petica. Uostalom, ni Asano nije klasična devetka.

Milovanović jeste. I to očigledno dovoljno talentovan da mu Partizan ukaže poverenje.

Apsolutno mi je jasno da je u fudbalu važno strpljenje i rad, kao deo procesa sazrevanja. Veoma mi je značilo što sam bio deo priprema prvog tima u Turskoj jer sam tada mogao da uporedim razliku između seniorskog fudbala i naših selekcija. Koliko god da postoji želja da debitujem za prvi tim, toliko sam svestan da se mora ići korak po korak, zaslužiti mesto i kada šef oceni da je pravo vreme-iskoristiti šansu“, prvi su utisci Milovanovića.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Milovanoviću četvorogodišnji ugovor u Partizanu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2021

Špic za budućnost crno-belih..Eksperiment sa Žan Kristofom Bajbekom nije prošao, pa je Aleksandar Stanojević skoro celu sezonu morao da na špicu krpi sa Takumom Asanom i Filipom Holenderom, pošto je za Nikolu Čolića procenjeno da je još zelen za seniorsku scenu. Međutim, dok on ne sazri novo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.