Đoković protiv Sinera u drugom kolu Monte Karla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 13:57

Đoković protiv Sinera u drugom kolu Monte Karla

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu igraće sutra protiv Italijana Janika Sinera.

Siner, koji je trenutno 22. igrač sveta, na startu turnira bio je bolji od Španca Alberta Ramosa-Vinjolasa u dva seta 6:3, 6:4.

Đoković je prvi nosilac i u prvom kolu je bio slobodan.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović se oprostio od Monte Karla, Đoković sutra protiv Sinera

Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021

Mladi srpski teniser izgubio u prvom kolu od Fabija Fonjinija sa 6:2, 7:5, posle manje od sat i po igre, dok je Italijan bio bolji od Alberta Ramosa Vinjolasa i sutra će, u drugom kolu (11.00) biti rival najboljem teniseru na planeti..Početak nije obećavao brzi kraj Mimoira Kecmanovića koji je osvojio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Đoković i Siner oko 13 časova na Centralnom terenu

Izvor: N1 televizija, 13.Apr.2021

Novak Đoković učešće na turniru u Monte Karlu počinje u sredu mečom drugog kola protiv Janika Sinera. Duel Srbina i Italijana trebalo bi da počne oko 13 časova.

Nastavak na N1 televizija...

Đoković počinje pohod na Monte Karlo, ali ima težak zadatak

Izvor: RTS, 14.Apr.2021, 07:27

Najbolji teniser sveta Novak Đoković počinje pohod na mastersu u Monte Karlu, ali će imati težak zadatak na startu turnira. Đoković nastup u gradu u kojem živi kreće duelom sa izuzetno talentovanim Janikom Sinerom, taj meč neće početi pre 12.30, a njegov tok i tekstualni prenos pratite...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.