Novi Nissan Juke imaće svetsku premijeru na predstojećem auto-salonu u Frankfurtu

Izvor: B92, 19.Avg.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Nissan Juke imaće svetsku premijeru na predstojećem auto-salonu u Frankfurtu

Nissan će drugu generaciju svog malog SUV modela predstaviti online 3. septembra, a debi pred publikom imaće kasnije istog meseca, na štandu japanskog proizvođača na frankfurtskom sajmu.

Osim tri do sada objavljene tizer fotografije, Nissan nije otkrio mnogo o novom modelu, ali su špijunske fotografije test modela pokazala da će pratiti "fanki" dizajn svog prethodnika.

Novi Juke će biti baziran na CMF platformi na kojoj su napravljeni novi Renault >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Clio i Captur, a stiže početkom 2020. godine. Što se tiče pogona, očekuje se da u ponudi budu trocilindarski 1.0-litarski turbo-benzinac, četvorocilindarski 1.3-litarski turbo-benzinac sa 140 i 160 KS, te 1.5-litarski turbo-dizel.

Juke bi takođe trebalo da ima i hibridni pogon u čijoj će osnovi biti 1.6-litarski benzinski motor, a baterijsko pakovanje od 9,8 kWh bi trebalo da omogući autonomiju od 30 km samo na struju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.