Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2024, 03:30

Ataman: „Ako ne odemo na fajnal-for, odlazim iz PAO-a“

Makabi je napravio iznenađenje pobedom nad Panatinaikosom 91:87 u „Oaki“.
U izjavi posle meča, trener domaćina Ergin Ataman je šokantno izjavio da će napustiti PAO ako ne uspeju da dođu na fajnal-for ove godine.
„Verujem da smo mnogo, mnogo bolji tim od Makabija. 0-1 nije mnogo važno za nas. Moramo da se vratimo u formu i igru. Obećao sam svim ljudima ovde da ćemo ići na fajnal-for. Moje obećanje da 0-1 nije važno ako ne odemo na fajnal for, neću biti trener Panatinaikosa“, rekao je turski stručnjak.
Nismo igrali dobro, ali svirana dva faula pri šutu za tri poena su smešni. Ne razumem. Nije fer da prema košarci da se daju šest poena Boldvinu svaki put na toj poziciji. ...
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.