Volf produžio ugovor sa Mercedesom, milijarder postao jedan od vlasnika!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2020, 18:32

Volf produžio ugovor sa Mercedesom, milijarder postao jedan od vlasnika!

Velike stvari dešavaju se u Mercedesu!

Direktor Mercedesa Toto Volf produžio je danas ugovor i predvodiće tu ekipu još tri godine u šampionatu Formule 1.

Mercedes je vest objavio kada i potvrdu da je kompanija Ineos, predvođena britanskim milijarderom Džimom Retklifom, postala vlasnik trećine ekipe.

Ineos je već bio glavni sponzor Mercedesa, ali sada ima jednaki udeo u ekipi sa Dajmlerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Volfom.

Mercedes još nije objavio da li će produžiti ugovor sa sedmostrukim svetskim šampionom Luisom Hamiltonom. Očekuje se da će Britanac ostati u ekipi i sledeću sezonu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vesti iz Formule 1

Izvor: AutoBlog, 18.Dec.2020

Volf ostaje u Mercedesu Toto Volf i naredne tri godine u Mercedesu. Kako prenosi Sport Klub, Mercedes je najavio da će Austrijanac potpisati novi trogodišnji ugovor, pošto mu je aktuelni isticao na kraju sezone. Vest dolazi uz potvrdu Mercedesa da Ineos preuzima jednu trećinu udela u timu,...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.