Potraga za osumnjičenim za izazivanje udesa u Sremskim Karlovcima

Izvor: Blic, 20.Jan.2014, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za osumnjičenim za izazivanje udesa u Sremskim Karlovcima

Policija traga za vozačem “mercedesa” osumnjičenim da je kod Sremskih Karlovaca izazvao saobraćajnu nesreću, u kojoj su povređene tri osobe, a zatim pobegao sa lica mesta, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.

On se tereti da je, jutros oko 6.30 sati, prešao automobilom u levu kolovoznu traku i udario najpre u “golf”, a zatim u teretno vozilo “kia”, koji su dolazili iz suprotnog smera.

Vozač “golfa” (63) iz Smederevske Palanke i vozač “kie” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (50) iz Ccortanovaca i njegova saputnica (48) iz Futoga teško su povređeni i smešteni u Klinički centar Vojvodine.

“Mercedes” je ostavljen na mestu saobraćajnog udesa, a za vozačem, osumnjičenim za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja se traga, precizirano je u saopštenju.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: KIA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhvaćen vozač koji je izazvao udes u Karlovcima

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2014, 14:27

Policija je pronašla vozača koji je osumnjičen da je juče izazvao saobraćajnu nesreću u Sremskim Karlovcima u kojoj su povređene tri osobe.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.