Uhvaćen vozač koji je izazvao udes u Karlovcima

Policija je pronašla vozača koji je osumnjičen da je juče izazvao saobraćajnu nesreću u Sremskim Karlovcima u kojoj su povređene tri osobe.

Policija je pronašla vozača koji je osumnjičen da je juče izazvao saobraćajnu nesreću u Sremskim Karlovcima u kojoj su povređene tri osobe.

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv N.Š. (43) iz Sremskih Karlovaca, zbog sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i da nije pružio pomoć povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On se tereti da je prešao automobilom u levu kolovoznu traku i udario najpre u "golfa", a zatim u teretno vozilo "kia".

Šezdesettrogodišnji vozač "golfa", iz Smederevske Palanke, kao i vozač "kie" iz Čortanovaca star 49 godina i njegova dve godine mlađa saputnica iz Futoga, teško su povređeni i smešteni su u Kliničkom centru Vojvodine.

N.Š. je nakon sudara ostavio "mercedes" i pobegao.

  • N S 43

    23.01.2014 19:14
    I? I? I?
    I...I...I????
    I...KO JE NS 43GOD. sprco i pobego sa mesta da izvuce dupe svoje a ZAKON (policija) ga stiti i kako je krenulo SIGURNO ce imati zastitu i bonitet kao BELI medved. Zasto ?
  • 23.01.2014 07:40
    Tablice
    Koliko sam ja video, Mercedesov džip nije imao ni tablice.
  • zum zumarum

    21.01.2014 17:16
    baba i deda
    opklade se baba i deda da je krivac za nesrecu u SR Karlovcima POLITICAR dok ni danas jos nema ime deda kaze STRANACKA LICNOST radi ugleda stranke, ababa kaze sigurno je nekakav SIROMAH pa da ne izgubi statusni ugled STA CE BABA I DEDA opklade se zarad unuka i praunuka valjda ce oni saznati ime ZEMALJCA ako je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija