Izvor: Blic, 20.Maj.2024, 23:23

DA LI ĆE SE POLITIKA IRANA PROMENITI? Stručnjaci za "Blic" TV o smrti iranskog predsednika: "Videćemo da li će da okrive Izrael za nesreću" (VIDEO)

Predsednik Irana Ebrahim Raisi poginuo je juče u starvičnoj nesreći kada se srušio helikopter u kome se nalazio sa ostalim zvaničnicima te zemlje. Dok je trajala potraga za helikopterom koji se srušio u planinama Iranske provincije, uveliko su trajala i nagađanja da li su za smrt predsednika države zajedno sa ministrom spoljnih poslova i još sedmoro zvaničnika i članova posade krivi samo loši vremenski uslovi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČEKA SE KRAJ ISTRAGE O SMRTI PREDSEDNIKA IRANA U "Jutru na Blic" analiziramo da li je reč o nesrećnom slučaju ili atentatu (UŽIVO, VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Maj.2024, 08:12

Iranski predsednik i ministar spoljnih poslova poginuli su kada se njihov helikopter srušio dok je prelazio iznad planinskog terena u jakoj magli, potvrdili su zvaničnici te zemlje. U Iranu je proglašena petodnevna nacionalna žalost, a sve kulturne i umetničke aktivnosti u toj državi biće obustavljene...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.