Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo autoprevoznika

Izvor: Glas javnosti, Beta, 19.Feb.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo autoprevoznika

VALJEVO - Autoprevoznik Predrag O. (31) iz Mionice ubijen je u četvrtak uveče u Ćelijama kod Lajkovca.

Valjevska policija saopštila je juče da su zbog ubistva Predraga O uhapšeni A. Z. (23), J. Z. (27), S. M. (33) i T. D. (25) iz Lazarevca, kojima se stavlja na teret da su ubili autoprevoznika.

Predrag O. je ranjen sa više uboda nožem u grudi u četvrtak uveče oko 18.30 časova, u blizini kafane "Kočin" na Ibarskoj magistrali, a umro je oko 20 časova u Valjevskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bolnici,ali je izdahnuo pred vratima operacione sale.

Istražni sudija Višeg suda Jasmina Terzić rekla je da su uhapšene četiri osobe osumnjičene da su Predragu O. nanele teške telesne povrede opasne po život.

- Policija radi na rasvetljavanju svih činjenica - rekla je Terzićeva i dodala da je izdala nalog za obdukciju tela mladog mioničkog autoprevoznika.

Valjevska policija saopštila je da će osumnjičeni u zakonskom roku biti predati istražnom sudiji Višeg suda u Valjevu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.