Sudije se slupale u lančanom sudaru na Ibarskoj

Izvor: Glas javnosti, 07.Okt.2012, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudije se slupale u lančanom sudaru na Ibarskoj

BEOGRAD - Četvoro sudija Vrhovnog kasacionog suda doživelo je saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali, kod isključenja za Vidikovac oko 13 časova.

U službenom automobilu Vrhovnog kasacionog suda, kako se moglo saznati bile su sudije Zvezdana Lutovac, Vesna Popović, Ljubica Milutinović i Vlasta Jovanović. Prema prvim informacijama s lica mesta sudije su u netgodi pretrpele samo lakše povrede.

U policiji ističu da je do nesreće došlo u lančanom sudaru tri automobila, u druga dva niko nije povređen
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

BG: Lakše povređene četiri sudije

Izvor: B92, 07.Okt.2012

Beograd -- U saobraćajnoj nesreći na Vidikovcu lakše su povređene četiri sudije Vrhovnog kasacionog suda, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije...Nesreća se dogodila nešto posle 13 sati kod isključenja za Vidikovac, na Ibarskoj magistrali, prilikom sudara tri vozila, među kojima je bilo i vozilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.