U stanu samoubice u Tuzli pronađena tri tela, žene i dvoje dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2024, 15:06

U stanu samoubice u Tuzli pronađena tri tela, žene i dvoje dece

U stanu muškarca koji je izvršio samoubistvo u Tuzli danas su pronađena još tri tela, a prema nezvaničnim saznanjima sarajevskih medija, reč o ženi i dvoje dece.
Beživotno telo muške osobe pronađeno je sinoć u tuzlanskom naselju Stupine. Kako je utvrđeno, on je počinio samoubistvo skokom sa zgrade.
Međutim, u stanu muškarca su pronađena tri beživotna tela. Pretpostavlja se da je reč o supruzi muškarca samoubice i njihovo dvoje dece, piše sarajevski portal Klix....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Detalji velike tragedije u Tuzli: Žrtve djeca mlađa od 10 godina (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2024

TUZLA - U stanu muškarca koji je juče počinio samoubistvo u tuzlanskom naselju Stupine, pronađene su danas tri mrtve osobe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NOVI DETALJI UŽASA: Komšije progovorile o UBISTVU DVOJE DECE I ŽENE - do ovog trenutka niko nije posumnjao na ZLOČIN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2024

U stanu u zgradi u tuzlanskom naselju Stupine pronađena su tri tela. Tela su pronađena u zgradi sa koje je sinoć skočio muškarac, koji je, po svemu sudeći, počinio samoubistvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.