Poznat identitet nastradalog i povređenih u današnjoj saobraćajnoj nesreći

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jun.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznat identitet nastradalog i povređenih u današnjoj saobraćajnoj nesreći

Kako je za „Pančevac” potvrdila Lidija Spišjak Kočar, zamenica osnovnog javnog tužioca u Pančevu, u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 10.30 dogodila na putu Pančevo – Banatsko Novo Selo, kod ciglane, na licu mesta je poginuo vozač automobila „reno klio” Lazar P. (1959), a teško su povređeni njegova saputnica L. A. (1960), kao i vozač „pežoa 206” B. D. (1986). Sve troje su iz Banatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Novog Sela.

Ovako je izgledao automobil u kome je nastradao Lazar P. Foto Nikola Stoilković

Prema rečima Lidije Spišjak Kočar, B. D. nije preticao kolonu vozila, već samo „fijat punto”, udarivši direktno u automobil „reno klio”, koji mu je dolazio u susret, krećući se iz pravca Pančeva ka Banatskom Novom Selu.

Očekujemo i nove informacije o stanju teško povređenih učesnika u ovoj nesreći.

D. K. i D. V.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Stanje povređenih u saobraćajki: žena operisana u Pančevu, mladić na Urgentnom

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jun.2015

Kao što smo već pisali OVDE i OVDE, u današnjoj saobraćajnoj nesreći na putu Pančevo – Banatsko Novo Selo poginuo je Lazar P. (1959), a teško su povređeni njegova saputnica u automobilu L. A. (1960), kao i mladić B. D. (1986), koji se prilikom preticanja direktno sudario sa automobilom što...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.