Izvor: Sportal.rs, 22.Maj.2024, 15:09

Pešić o Jokiću na OI: Kada bude vreme, dobićete prave informacije

Bliže se Olimpijske igre i nazire se tim koji će predstavljati Srbiju u Parizu, a glavno je pitanje hoće li u njemu biti i Nikola Jokić. Pita se Džoker, pita se i Svetislav Pešić, a selektor našeg nacionalnog tima sada kaže kako odluka i da nije doneta, a javnost će biti blagovremeno obaveštena.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

PEŠIĆ SE JAVIO: Selektor Srbije se kratko obratio javnosti nakon vesti da će Jokić igrati na Olimpijskim igrama!

Izvor: HotSport.rs, 22.Maj.2024

Pešić je kratko sve objasnio Kao bomba odjeknula je vest da je srpski košarkaš i centar Denver Nagetsa, Nikola Jokić, blizu da pristane da igra za reprezentaciju Srbije i otputuje u Pariz na Olimpijske igre. Tim povodom oglasio se i selektor Svetislav Pešić. Javnost u Srbiji još uvek nije oprostila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.