Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica poginulih u direktnom sudaru kod Valjeva

Dva muškarca su poginula u direktnom sudaru automobilima večeras oko 19 časova na regionalnom putu Mionica-Divčibare.

Do nesreće je došlo u selu Tolić u blizini restorana "Kostić" gde se često priređuju svadbe i druge svečanosti žitelja mioničkog kraja. Nastradali su Mihailo Milovanović (40) iz sela Brežđe, koji se svojim "mercedesom" vraćao sa proslave punoletstva rođake, i Ljubomir Đurić iz Obrenovca, koji se svojim “grande >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << punto“ kretao u pravcu Mionice.

Kako saznaje "Blic", automobile su se direktno sudarili, a od saline udarca Đurićev automobile je odbačen u kanal pored puta. Njegov suvozač zadobio je teške telesne povrede dok su Obrenovčanin i Milovanović ostali mrtvi na licu mesta.

Put Mionica-Divčibare trenutno je zatvoren, a uviđaj obavljaju pripadnici policije i tužilaštva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČAN UDES Dvojica muškaraca poginula u direktnom sudaru kod Valjeva

Izvor: Blic, 20.Avg.2016

Mihailo Milovanović (40) iz sela Brežđe i Ljubomir Đurić iz Obrenovca poginuli su u direktnom sudaru dva automobila večeras oko 19 sati na regionalnom putu Mionica - Divčibare, a Đurićev suvozač Ilija Vukobratović iz Bariča teško je povređen, a posle ukazane pomoći u valjevskoj bolnici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.