Najnovije vesti
Vesti Hronika
STRAVIČAN UDES Dvojica muškaraca poginula u direktnom sudaru kod Valjeva

STRAVIČAN UDES Dvojica muškaraca poginula u direktnom sudaru kod Valjeva

Mihailo Milovanović (40) iz sela Brežđe i Ljubomir Đurić iz Obrenovca poginuli su u direktnom sudaru dva automobila večeras oko 19 sati na regionalnom putu Mionica - Divčibare, a Đurićev suvozač Ilija Vukobratović iz Bariča teško je povređen, a posle ukazane pomoći u valjevskoj bolnici van je životne opasnosti.

Saobracajka Tolic uvidjaj sudara Foto: P. Vujanac / RAS Srbija
Saobracajka Tolic uvidjaj sudara
Policija obavlja uviđaj nakon stravičnoh sudara
Foto: P. Vujanac / RAS Srbija
Policija obavlja uviđaj nakon stravičnoh sudara

Do nesreće je došlo u selu Tolić u blizini restorana "Kostić", gde se često priređuju svadbe i druge svečanosti žitelja mioničkog kraja.

Mihailo Milovanović se svojim "mercedesom" vraćao sa proslave punoletstva rođake, a Ljubomir Đurić se svojim "grande puntom", sa Vukobratovićem na suvozačkom sedištu, kretao iz pravca Divčibara ka Mionici.

Kako saznaje "Blic", u žestokom čeonom sudaru oba vozača su poginula, a od siline udarca Đurićev automobil je odbačen u kanal pored puta.

Nakon obavljenog uviđaja i sklanjanja potpuno smrskanog "mercedesa" sa puta i Đurićevog automobila iz kanala, saobraćaj na putu Mionica-Divčibare je normalizovan.

Istražni organi su naložili obdukciju poginulih, između ostalog, da bi se proverilo i da li je Milovanović bio pod dejstvom alkohola, s obzirom na to da se vraćao sa proslave punoletstva sestričine.

Po saznanjima "Blica", Đurić i Vukobratović su boravili u Đurićevoj vikendici na Divčibarama i vraćali su se kući kada je došlo do nesreće.