NAJOPASNIJA RASKRSNICA U BEOGRADU: NA ISTOM MESTU za 6 SATI u DVE NESREĆE POGINUO ČOVEK, povređeno još 10 OSOBA!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2016, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJOPASNIJA RASKRSNICA U BEOGRADU: NA ISTOM MESTU za 6 SATI u DVE NESREĆE POGINUO ČOVEK, povređeno još 10 OSOBA!

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko šest sati dogodila u Ulici Milutina Milankovića na Novom Beogradu pet osoba je povređeno, a jedna osoba je preminula na putu do bolnice. Na istoj raskrsnici je samo tri minuta posle ponoći povređeno pet osoba.

U Beogradu se protekle noći dogodilo osam saobraćajnih nezgoda, pri čemu je u dvema odvojenim nezgodama do kojih je došlo na istoj lokaciji na Novom Beogradu povređeno deset osoba, od kojih je jedna sa teškim povredama vožena >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na reanimaciju.

Foto-ilustracija: Uglješa Rašević

Posle prve nezgode koja se dogodila u 00.03 sati na uglu ulica Milutina Milankovića i Omladinskih brigada intervenisale su dve lekarske ekipe, od kojih je prva zbrinula tri osobe - 53-godišnjeg muškarca i dve ženske osobe od 50 i 76 godina starosti i prevezla ih na odeljenja ortopedije i neurohirurgije Urgentnog centra.

- Druga lekarska ekipa je u 00.23 sati na ista odeljenja prevezla dve lakše povređene osobe - rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Jutros u 06.06 sati je, takođe na uglu ulica Milutina Milankovića i Omladinskih brigada, došlo do sudara automobila i autobusa, posle čega je jedna osoba sa teškim povredama opasnim po život prevezena na reanimaciju u Urgentni centar.

U 06.19 sati druga lekarska ekipa je, posle istog sudara, zbrinula četiri lakše povređene osobe iz autobusa i prevezla ih u Urgentni centar.

Na još jednoj raskrsnici, na uglu Gandijeve i Vojvođanske ulice, u 21.57 sati povređen je 28-godišnji motociklista i prebačen na neurohirurgiju i grudnu hirurgiju.

Foto: Telegraf

U Ulici Cara Dušana u Zemunu sinoć u 20.26 sati povređen je 14-godišnji dečak u svojstvu pešaka, nakon čega je prebačen na Institut za majku i dete na odeljenje ortopedije.

Još jednog pešaka je udario automobil u Ruzveltovoj ulici u 23.53 sati, nakon čega je prevezen na ortopediju i neohirurgiju u Urgentni centar.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

U Uralskoj ulici u 04.43 došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba lakše povređena.

Do nezgode je došlo i u 19.05 sati na Pančevačkom mostu u smeru ka Pančevu, kada su lakše povrede zadobile dve osobe i prebačene u Urgentni centar na odeljenje neurohiriguje.

Foto: Telegraf

U 21.04 sati u Ostružnici prema Orlovači povređene su dve muške osobe, starosti 50 i 48 godina, i prevezene na ortopediju Urgentnog centra.

Hitna pomoć je noćas intervenisala 87 puta, od čega 28 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, hipertoničari i srčani blesnici, dodala je Macura.

Ona je, takođe, navela da je juče zabeleženo 117 intervencija Hitne pomoć od kojih 46 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda.

"Birfest" je, prema njenim rečima, noćas regularno protekao, s tim da je jedna osoba vožena na toksikologiju dok je više njih zbrinuto na licu mesta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVA UDESA U JEDNOJ NOĆI Ovo je danas najopasnija tačka u Beogradu

Izvor: Blic, 20.Avg.2016

Raskrsnica ulica Omladisnkih brigada i Milutina Milankovića danas je najkritičnija deonica u Beogradu, kako na njoj od sinoć ne rade semafori, a u toku noći došlo je i do dva sudara...- To je veoma velika i prometna raskrsnica, a semafor i dalje ne radi, te se vozačima savetuje da budu veoma oprezni...

Nastavak na Blic...

SNIMAK JEZIVE NESREĆE U BEOGRADU: Sudar autobusa i automobila, poginuo čovek (UZMEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2016

U udesu koji se dogodio jutros oko šest časova na raskrinici Milutina Milankovića i Omladinskih brigada sudarili su se autobus na liniji 68 i dostavno vozila pikap, kojim je upravljao muškarac (55). On nije stao na znak stop i to ga je koštalo života. Četvoro putnika iz autobusa povređeno je...

Nastavak na Telegraf.rs...

U saobraćajnoj nesreći povređeno jedno lice

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Avg.2016, 08:39

U Zaplanjskoj ulici u ponoć povređeno je jedno lice kada je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala dva vozila. . .. "U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas 10 minuta posle ponoći, učestvavala su dva vozila Citroen i BNW niških registarskih oznaka. O slučaju je obavešteno...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.