Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN UDES Dvojica muškaraca poginula u direktnom sudaru kod Valjeva

Mihailo Milovanović (40) iz sela Brežđe i Ljubomir Đurić iz Obrenovca poginuli su u direktnom sudaru dva automobila večeras oko 19 sati na regionalnom putu Mionica - Divčibare, a Đurićev suvozač Ilija Vukobratović iz Bariča teško je povređen, a posle ukazane pomoći u valjevskoj bolnici van je životne opasnosti.

Do nesreće je došlo u selu Tolić u blizini restorana "Kostić", gde se često priređuju svadbe i druge svečanosti žitelja mioničkog kraja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Mihailo Milovanović se svojim "mercedesom" vraćao sa proslave punoletstva rođake, a Ljubomir Đurić se svojim "grande puntom", sa Vukobratovićem na suvozačkom sedištu, kretao iz pravca Divčibara ka Mionici.

Kako saznaje "Blic", u žestokom čeonom sudaru oba vozača su poginula, a od siline udarca Đurićev automobil je odbačen u kanal pored puta.

Nakon obavljenog uviđaja i sklanjanja potpuno smrskanog "mercedesa" sa puta i Đurićevog automobila iz kanala, saobraćaj na putu Mionica-Divčibare je normalizovan.

Istražni organi su naložili obdukciju poginulih, između ostalog, da bi se proverilo i da li je Milovanović bio pod dejstvom alkohola, s obzirom na to da se vraćao sa proslave punoletstva sestričine.

Po saznanjima "Blica", Đurić i Vukobratović su boravili u Đurićevoj vikendici na Divčibarama i vraćali su se kući kada je došlo do nesreće.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stravičan sudar na putu Mionica-Divčibare, dvoje mrtvih

Izvor: B92, 20.Avg.2016

Dvojica muškaraca poginula su u direktnom sudaru automobilima oko 19 sati na regionalnom putu Mionica-Divčibare...Nastradali su M. M. (40) iz sela Brežđe, koji se svojim "mercedesom" vraćao sa proslave punoletstva rođake, i Lj. Đ. iz Obrenovca, koji se svojim "grande punto" kretao ka Mionici...Do...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.