Stravičan sudar na putu Mionica-Divčibare, dvoje mrtvih

Izvor: B92, 20.Avg.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stravičan sudar na putu Mionica-Divčibare, dvoje mrtvih

Dvojica muškaraca poginula su u direktnom sudaru automobilima oko 19 sati na regionalnom putu Mionica-Divčibare.

Nastradali su M. M. (40) iz sela Brežđe, koji se svojim "mercedesom" vraćao sa proslave punoletstva rođake, i Lj. Đ. iz Obrenovca, koji se svojim "grande punto" kretao ka Mionici.

Do nesreće je došlo u selu Tolić u blizini restorana "Kostić", gde se često priređuju svadbe i druge svečanosti žitelja mioničkog kraja.

Kako saznaje "Blic", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobili su se direktno sudarili, a od siline udarca jedan automobil je odbačen u kanal pored puta.

Suvozač koji je bio u "grande puntu" je teško povređen.

JP "Putevi Srbije"“ je saopštilo da je na državnom putu II A reda broj 175, deonica Mionica-Divčibare, u mestu Tolić uspostavljen normalan režim saobraćaja, nakon što je saobraćaj bio obustavljen zbog udesa.

Putevi Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.