Slovenac kroz Hrvatsku vozio 244 kilometra na čas

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Feb.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenac kroz Hrvatsku vozio 244 kilometra na čas

Policijski presretač zaustavio je automobil marke BMW ljubljanske registracije na delu autoputa između Perušića i Plasine u Lici, pošto je registrovano da je vozio, čak, 244 kilometara na sat, odnosno 114 više od dopuštene brzine, ozvaničila je danas ličko-senjska policija.

Vozaču, 38.godišnjem slovenačkom državljaninu, naplaćena je na licu mesta kazna od 3.000 kuna i izrečena zaštitna mera zabrane >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << upravljanja vozilima "B" kategorije na teritoriji Hrvatske u trajanju od mesec dana.

Kazna za prekoračenje veće od 50 kilometara na sat je od tri do sedam hiljada, a Slovenac je dobio najnižu kaznu jer mu je to prvi prekršaj te vrste, objasnio je šef odseka za bezbednost saobraćaja Jurica Butković.

Upozorio je da je uzrok polovine svih saobraćajnih nesreća na autoputu neprilagođena brzina i naveo da o efikasnosti represivnih i preventivnih mera govori podatak da je taj uzrok nesreća na putevima ličko-senjske županije u poslednjih pet godina pao s 42 na 36 odsto, prenela je Hina.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUDO I BRZO Vozač iz Srbije Hrvatskom jurio više od 200 na sat

Izvor: Kurir, 23.Feb.2015

Vozač iz Srbije zaustavljen na autoputu Zagreb-Beograd, kod Popovače, nakon čega je kažnjen..Hrvatska policija uhvatila je za vikend vozača iz Srbije, koji na autoputem vozio brzinom većom od 200 kilometara na sat...Srbin, čije ime nije navedeno, zaustavljen je u "mercedesu" na autoputu Zagreb-Beograd,...

Nastavak na Kurir...

Vozio kroz Hrvatsku 244 km/h

Izvor: Radio 021, 23.Feb.2015

Policijski presretač zaustavio je automobil marke BMW ljubljanske registracije na delu autoputa između Perušića i Plasine u Lici, pošto je registrovano da je vozio čak 244 kilometara na sat, odnosno 114 više od dopuštene brzine...Vozaču, 38-godišnjem slovenačkom državljaninu, naplaćena je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.