Nepregledna kolona vozila na autoputu! FOTO

Izvor: Mondo, 04.Avg.2018, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepregledna kolona vozila na autoputu! FOTO

Na međunarodnom autoputu Beograd - Niš, kroz Pomoravlje, između Jagodine i Ćuprije, kolona vozila, večeras je duga oko 14 kilometara i svakog časa je sve duža.

"Iz pravca Beograda, kolona se formira oko kilometar od ulaza u Jagodinu", rekli su vozači Tanjugu, na ulazu na naplatnu rampu u Jagodini, gde je kolona vozila takođe dugačka.

Uključujući se na naplatnoj rampi, vozači zaobilaze ovaj "čep" koji je zbog radova na kolovozu kod sela Mijatovac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << voze regionalnim putem do Ćuprije oko 13 kilometara i tu se ponovo uključuju na autoput.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE:

Pojedini vozači, među kojima je večeras bio i jedan autobus starnih registarskih oznaka, izvlače se iz gužve, i s uključenim žmigavcima, zaustavnom trakom voze unazad i do kilometar, kako bi došli do izlaza za naplatnu rampu i tako, veozećio od Jagodine do Ćuprije, zaobišli ovu gužvu.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput,   Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na auto-putu kod JA kolona duga 14 km i postaje sve duža

Izvor: B92, 04.Avg.2018

Jagodina -- Na međunarodnom auto-putu Beograd - Niš, kroz Pomoravlje, između Jagodine i Ćuprije, kolona vozila, večeras je duga oko 14 kilometara i svakog časa je sve duža...Iz pravca Beograda, kolona se formira oko kilometar od ulaza u Jagodinu, rekli su vozači Tanjugu, na ulazu na naplatnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.