Oblačno, mestimično s kišom, uveče razvedravanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 01:02

Oblačno, mestimično s kišom, uveče razvedravanje

U Srbiji će danas ujutru i tokom dana biti oblačno i mestimično kišovito, dok se uveče očekuje razvedravanje u celoj zemlji, a maksimalna dnevna temperatura iznosiće do 26 stepeni.
Kiša i pljuskovi sa grmljavinom koji se danas očekuju u Srbiji lokalno će biti izraženiji u istočnoj polovini zemlje, dok će u ostalim krajevima njihova učestalost i intenzitet slabiti.
Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutarnja temperatura sutra će biti od 9 do 15, a najviša od 23 do 26 stepeni.
Ujutro na severu, a u toku prepodneva i u zapadnim, centralnim i istočnim krajevima - umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, ponegde i pljuskovima s grmljavinom. U ostalim krajevima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KADA ĆE KONAČNO LEPŠE VREME Meteoalarmi nikako da se ugase, RHMZ se oglasio i ovog jutra, a evo hoćemo li se kriti od grmljavine i pljuskova za vikend

Izvor: Blic, 24.Maj.2024

Prema vremenskoj prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije, tokom jutra i prepodneva biće oblačno i mestimično kišovito dok se uveče očekuje razvedravanje u celoj zemlji, a maksimalna dnevna temperatura iznosiće do 26 stepeni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.