Izvor: JUGpress.com, 23.Maj.2024, 23:04

Za organizovanje manifestacije ,,Miholjski susreti sela“ Vranju 500.000 dinara

VRANJE
Grad Vranje potpisao je Ugovor sa Ministarstvom za brigu o selu o dodeli bespovratnih sredstava za organizovanje manifestacije ,,Miholjski susreti sela“ u 2024. godin. Za organizovanje ovog događaja Vranju je dodeljeno 500.000 dinara, saopštila je Služba za odnose sa javnošću Grada Vraja.
U realizaciji događaja ,,Miholjski susreti sela” , koje se održava četvrti put učestvovaće 250 hiljada učesnika i posetilaca iz 1.800 sela, a manifestacija će biti održana u periodu od 1. juna do 1. novembra.
Ministar Milan Krkobabić potpisao je ugovore sa predstavnicima 113 jedinica lokalnih samouprava, ukupno 55  miliona dinara je...

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.