Najavljen Volkswagen Golf GTI Clubsport

Izvor: AutoBlog, 24.Maj.2024, 00:40

Najavljen Volkswagen Golf GTI Clubsport

Volkswagen je za 31. maj potvrdio novi Golf GTI Clubsport, a najavne slike pokazuju šta može da se očekuje od ovog Golfa visokih performansi. Golft GTI Clubsport karakterišu modifikovani prednji deo, doterani farovi i osvetljeni VW znak, kao i veliki zadnji krovni spojler, po jedna izduvna cev u svakom uglu i novi točkovi od 19 inča. Iako je još uvek pod maskom, model na slikama nagoveštava svoj konačni izgled. Mehanički detalji još nisu otkriveni, ali Volkswagen uverava da će ovo biti najmoćniji Golf GTI sa prednjim pogonom ikada. Deo paketa čine i elektronski kontrolisana blokada prednjeg diferencijala,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Najavljen Volkswagen Golf GTI Clubsport

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2024

Volkswagen je za 31. maj potvrdio novi Golf GTI Clubsport, a najavne slike pokazuju šta može da se očekuje od ovog Golfa visokih performansi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.