Otvoren peti sajam automobila u Kragujevcu

Izvor: Autoportal.rs, 21.Sep.2010, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren peti sajam automobila u Kragujevcu

Direktor "Šumadija sajma", Đorđe Đelić, je danas otvorio peti "Auto expo" sajam automobila i komponentistike. Osim prodavaca automobila, autodelova i opreme, sajmu prisustvuju i banke, lizing kuće i osiguravajuća društva.

Nastavak na Autoportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren ###Auto expo### 2010 u Kragujevcu

Izvor: Kragujevac.rs, 21.Sep.2010

U prisustvu brojnih gostiju i izlagača, član Gradskog veća za investicije i razvoj gradskih resursa Nebojša Vasiljević otvorio je peti sajam ###“Auto expo“,### na kome će se u narednih pet dana predstaviti dileri automobila, auto delova i opreme, banke, lizing i osiguravajuće kuće..

Nastavak na Kragujevac.rs...

Sajam automobila "Auto expo 2010" u Kragujevcu – foto galerija

Izvor: AutoBlog, 22.Sep.2010, 10:41

Ovogodišnji "Auto expo" u Kragujevcu će za posetioce biti otvoren do 26. septembra, i to u terminu od 10 do 20 sati (cena ulaznice je 100 dinara).U dva objekta od 21. do 26. septembra na "Šumadija sajmu" predstavljaju se dileri automobila, autodelova i opreme, kao i banke, lizing i osiguravajuće...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.