Izvor: Tech-Lifestyle.com, 21.Maj.2024, 18:02

Trek CarBack radar za bicikle

Novi Trek CarBack jedinica se hvali nizom funkcija uključujući otkrivanje vozila koja se približavaju sa zadnje strane do 240m. Kao i drugi radari na tržištu, CarBack koristi svetlo koje se može videti u bilo koje doba dana do udaljenosti od 2km.
CarBack radi sa GPS uređajima i pametnim telefonima, tako da vam nije potreban biciklistički kompjuter da biste uživali u sigurnosti tokom vožnje do grada. Za upotrebu sa pametnim telefonom, Trek nudi novu aplikaciju za dodatnu opremu, a vozači mogu birati između zvučnih i vizuelnih alarma i mogu videti tačnu lokaciju vozila ispred sebe u realnom vremenu.
Sama jedinica je robustna i kompaktna, sa obiljem vodootpornih karakteristika. Takođe je dovoljno lagana da se može pričvrstiti na torbu za sedlo ili na sedištu bez zauzimanja previše prostora.
Trek CarBack Trajnost baterije je velika stvar za radare jer ako se isprazne, ostajete bez dodatne zaštite. Trek CarBack koristi jasnu i vidljivu indikaciju baterije. Indikator ima četiri LED lampice koje pokazuju nivo baterije. Ova vizuelna pomoć je mnogo bolja za praćenje napunjenosti baterije nego proveravanje vašeg uređaja. Takođe, kada uređaj detektuje CarBack, osvetljava se, obaveštavajući vas o statusu baterije.
Trek CarBack je kompaktna pravougaona jedinica. Njegov kompaktni dizajn i maka težina olakšavaju montiranje na mnoge bicikle. Držač koji dolazi sa jedinicom je standardni Trek držač sa gumiranom trakom. Traka je dovoljno duga da se omota oko različito oblikovanih sedišta.
Što se tiče otkrivanja automobila, ono je precizno, kao i prikaz brzine kojom se automobili približavaju. Trajanje baterije je solidno. Trek CarBack ima mnoge funkcije koje će vam se dopasti, posebno njegova veličina i težina. Odlična je opcija za nekoga ko voli bezbednost i želi da brzo pređe sa bicikla na bicikl. Mogućnost korišćenja Trek Accessory aplikacije je odličan dodatak upotrebljivosti jedinice. Ako razmišljate o radaru, ovo je dobra opcija.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.