Izvor: Luftika.rs, 21.Maj.2024, 18:06

Željko Mitrović vraća “Farmu” na male ekrane

Srbija dobija još jedan rijaliti program – Željko Mitrović vraća “Farmu” na male ekrane.
Vlasnik televizije Pink, posle brojnih spekulacija o ukidanju rijaliti programa nakon uznemirujućih scena koje su emitovane poslednjih godina u okviru „Zadruge“ i burnih reakcija koje je sadržaj programa izazvao, rešio je da vrati još jedan rijaliti program koji se godinama emitovao na pinku – „Farmu“.
„U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova Narodna TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i...
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.