Izvor: Sportal.rs, 21.Maj.2024, 17:40

Bakočević golim šakama na Brazilca! Psihopata mu sprema žestoku dobrodošlicu u Beogradu

U Ljubljani smo videli neverovatnu premijeru "bare knuckle" boksa u kavezu "Fight Nation Championship", a sledi nam drugi meč i to na FNC 17 priredbi u Beogradu. U kavez stiže borac iz beogradskog Fajt kompanija, miljenik publike Vaso Psihopata Bakočević (34, 4-0) po petu pobedu u niza "na gole šake" i to protiv Brazilca Aleksandre Ribeira (31, 0-0).

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Najpopularniji mladi borac na Balkanu ponovo u oktagonu! Bojković na FNC u Beogradu protiv opasnog Brazilca

Izvor: Sportal.rs, 22.Maj.2024, 07:54

Pre tri je godine debitovao u kavezu "Fight Nation Championshipa", a od tad je u FNC nanizao pet pobeda i na FNC 17 stiže i po šestu. Najpopularniji mladi borac u regionu Marko "Skull Crusher" Bojković (22, 5-0) će se pred domaćom publikom boriti protiv Brazilca Julija "Tajsona" Pereire (26, 11-4).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.