ORIGINALNA PROSIDBA: Ovako je Elvir putem displeja na tornju pitao devojku da se uda za njega

Izvor: Kurir, 21.Feb.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORIGINALNA PROSIDBA: Ovako je Elvir putem displeja na tornju pitao devojku da se uda za njega

Elvir Dželo iz Kaknja juče je na originalan i do sada neviđen način u zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Mirelu Ćehajić, iskoristivši najvišu i najlepšu zgradu na Balkanu za sudbonosno pitanje. Inscenirao je sve do detalja a ceo prizor je izgledao filmski.

Pozvao je svoju devojku na piće u tržni centar, budući da se odatle vidi displej na visokoj zgradi. Bili su tu i njihovi prijatelji Mirnes i Anela. Takođe, osoblju ovog ugostiteljskog objekta najavio je svoju zamisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << te unapred rezervisao sto. Da ništa ne bi prepustio slučaju, sve je do detalja isplanirao još ore 7 dana, Svi su znali da će juče u 17.30 sati zaprositi Mirelu. Svi osim Mirele. Kada je otkucao čas, na tornju se počela vrteti poruka "Mirela, udaj se za mene", ukrašena srcima. Dok su svi gledali poruku, Mirela, ne verujući svojim očima, pustila je suzu, a Elvir je već izvadio prsten.

"Da, udaću se za tebe", odgovorila je kroz suze radosnice Mirela, a svi prisutni aplauzom su ispratili ovaj dirljivi trenutak. Nakon toga, usledile su čestitke prisutnih.

"Znala sam da je originalan, uvek mi je priređivao iznenađenja, naravno pozitivna, ali ovo nisam očekivala. Još ne znam šta me snašlo, ali zaista sam oduševljena njegovim gestom", pričala je uzbuđena Mirela.

Elvir, zadovoljan Mirelinom reakcijom i odgovorom, zahvalio je svima što su čuvali njegovu tajnu. Kaže da mu je na momente bilo teško sakriti svoju ideju, jer je Mirela postala sumnjičava.

"Ne sedimo često ovde i odmah joj je bilo sumnjivo zašto sam odabrao ovo mjesto za popodnevnu kafu. Kada smo došli, htela je na sprat, a meni to nikako nije išlo u prilog. Na kraju smo seli gde je bilo planirano i mogao sam odahnuti", priča Elvir s osmehom.

Dodao je da od srca zahvaljuje Upravi najviše zgrade na Balkanu jer sve odrađeno maksimalno profesionalno.

"Zaista, hvala svim ljudima koji su učestvovali u realizaciji ovog plana. Imam samo reči hvale", dodao je Elvir.

Dok se poruka vrtela na velikom displeju, a Elvir pripremao kutiju s prstenom, gosti kafića su s oduševljenjem posmatrali šta se događa. Nakon aplauza, ljudi su ustajali i prilazili da im čestitaju. Niko nije ostao ravnodušan. Veliki broj gostiju je zaplakao.

Pogledajte kako je izgledala ova originalna prosidba:

(Avaz.ba)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.