Izvor: Blic, 19.Maj.2024, 06:30

"Gledam je... Najlepša je... Živim za dan da stanem na noge i mojoj Mirjani skinem zvezde sa neba": Danijel boluje od multipla skleroze, supruga mu je najveća podrška, a ovakva ljubav se retko sreće (FOTO)

"Gledam je... Još je najlepša, kao onog dana kada sam je video pre 20 godina ispred škole dok se vraćala sa puta. Pogledi su se sreli i tada smo znali - samo ona i samo ja. Ljubav je ista kao prvog dana. Danas, kada nisam onaj momak koji je uspeo da skine zvezde s neba, kome je dijagnostikovana multipla skleroza, koji je nekoliko godina nepokretan u kolicima... Danas, ona meni skida zvezde s neba i ništa joj nije teško. Ona radi za mene, za nas, kuva, čisti, zarađuje, a nikada ne kaže ništa ružno. Čak i kada sam odustajao, ona je bila tu da me podigne. Borim se zbog nje. Želim da stanem na noge i skinem joj zvezde, mesec i sunce i bacim pred nju".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.