KINEZ IZ SINGAPURA OBOŽAVA SRBIJU: Peva Pukni zoro, obišao sve naše manastire na Kosovu, a IMA JEDNU VELIKU ŽELJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2024, 06:57

KINEZ IZ SINGAPURA OBOŽAVA SRBIJU: Peva "Pukni zoro", obišao sve naše manastire na Kosovu, a IMA JEDNU VELIKU ŽELJU (VIDEO)

Marko perfektno priča srpski jezik.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KINEZ ZAPEVAO "PUKNI ZORO" USRED ŠANGAJA Srbi lude zbog OVOG DETALJA sa snimka, a kad čuju kako se zove ostanu u NEVERICI (VIDEO)

Izvor: Blic, 19.Maj.2024

"Aj, pa, pukni zoro!", zaorilo se iz dalekog Šangaja. Popularna srpska pesma u izvedbi mladića iz Kine postala je pravi hit na društvenim mrežama. Ipak, ono što što više privlači pažnju jeste činjenica da se dečko zove Marko, nosi šajkaču i tečno priča naš jezik iako je rođen hiljadama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.