Na Alijanc Areni mora da pršti: Golovi su zagarantovani, Bajern je bliži pobedi

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Alijanc Areni mora da pršti: Golovi su zagarantovani, Bajern je bliži pobedi

A šta vi očekujte u duelu na Audi Kupu između Bajerna i Liverpula

Približavaju se prve takmičarske utakmice i za Bajern i za Liverpul, tako da je realno očekivati da će na Audi kupu i jedni i drugi igrati ozbiljnije nego u dosadašnjem toku pripremnog perioda, tokom kojeg su beležili promenljive igre i rezultate.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL BAJERNA I LIVERPULA

Ipak, igra se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Minhenu, Bajern predstavlja tim za novu sezonu svojim navijačima i jasno je da je apsolutni favorit za pobedu na Crvenima i plasman u finale Audi kupa čiji se dueli odigravaju na Alijanc Areni.

Već dva puta su Bavarci igrali ovog leta s Englezima, protiv Arsenala je bilo 1:1, a Čelsi su pobedili sa 3:2, dok je Liverpul pre nekoliko dana bio ubedljiv protiv Herte–3:0. Nama deluje da će ovde biti dosta golova, i to verovatno na obe strane, bez obzira na to kakve timove na teren izvedu Ančeloti i Klop. A kvota u kladionicama MOZZART za tu igru je 1,50.

Jer s jedne strane, Bajernova odbrana je ranjiva ovog leta, primila je četiri gola od Milana, po dva od Intera i Čelsija, dok se očekuje da napad proradi jer se, kao što rekosmo bliži početak sezone. A s druge strane, Klopov tim je u svakom meču ovog leta bar po jednom tresao mrežu rivala.

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.