Futuristički Audi A2 vas neće ostaviti ravnodušnim FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 15.Apr.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futuristički Audi A2 vas neće ostaviti ravnodušnim FOTO/VIDEO

Audi je na sajmu automobila u Šangaju predstavio svoju viziju budućnosti, električni koncept AI:ME.

Futuristična verzija A2 pokazuje da Audi odlično zna da dizajnira automobil koji će da privuče pažnju svojim interesantnim linijama.

Audijev EV koncept je baziran na novoj MEB platformi kao i SEAT-ov el-Born i Volkswagenova električna I.D. porodica.

AI:ME pokreće elektromotor od 170 KS na zadnjoj osovini, ali mu je potreban samo delić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove snage s obzirom da je namenje prevashodno za gradsku upotrebu.

U Audiju veruju da će se uglavnom voziti brzinama 20-70 km/h na kraćim relacijama, te da je 65 kWh baterija dovoljna za gradsku upotrebu, ali nije saopštena autonomija ovog vozila.

AI:ME je treći u nizu Audijevih električnih koncept vozila posle Aicona uz 2017. i PB 18 iz 2018, a na sajmu u Frankfurtu u septembru se očekuje četvrti model.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Futuristički Audi A2 vas neće ostaviti ravnodušnim (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2019, 06:30

Audi je na sajmu automobila u Šangaju predstavio svoju viziju budućnosti, električni koncept AI:ME...Futuristična verzija A2 pokazuje da Audi odlično zna da dizajnira automobil koji će da privuče pažnju svojim interesantnim linijama...Audijev EV koncept je baziran na novoj MEB platformi kao i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.