Futuristički Audi A2 vas neće ostaviti ravnodušnim (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2019, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Futuristički Audi A2 vas neće ostaviti ravnodušnim (VIDEO)

Audi je na sajmu automobila u Šangaju predstavio svoju viziju budućnosti, električni koncept AI:ME.

Futuristična verzija A2 pokazuje da Audi odlično zna da dizajnira automobil koji će da privuče pažnju svojim interesantnim linijama.

Audijev EV koncept je baziran na novoj MEB platformi kao i SEAT-ov el-Born i Volkswagenova električna I.D. porodica.

AI:ME pokreće elektromotor od 170 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << KS na zadnjoj osovini, ali mu je potreban samo delić ove snage s obzirom da je namenjen prevashodno za gradsku upotrebu.

U Audiju veruju da će se uglavnom voziti brzinama 20-70 km/h na kraćim relacijama, te da je 65 kWh baterija dovoljna za gradsku upotrebu, ali nije saopštena autonomija ovog vozila.

AI:ME je treći u nizu Audijevih električnih koncept vozila posle Aicona uz 2017. i PB 18 iz 2018, a na sajmu u Frankfurtu u septembru se očekuje četvrti model.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.