Izvor: Sportal.rs, 09.Maj.2024, 10:11

Isplivao dokaz - Bajern žestoko pokraden! Oštre reakcije stižu sa svih strana, protiv Reala čak i poznati špnaski sudija! Evo zašto nije reagovao VAR /VIDEO/

"Ovo je katastrofa. Ovo je apsolutna katastrofa! Kod drugog gola Reala je pustio da se akcija nastavi. Jasno je pravilo da se igra mora nastaviti. Prvu grešku pravi linijski, a drugu glavni sudija. To je očito kršenje pravila", ne prestaje da bude besan Tomas Tuhel posle nepriznatog gola Bajerna u poslednjim sekundama revanš meča polufinala Lige šampiona u Madridu nakon kojeg se Real provukao u finale - 2:1, 2:2.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iza Bajerna bljuju vatru: Sudija nam se izvinio

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Maj.2024

MADRID - Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel okrivio je sudije za eliminaciju minhenskog kluba u polufinalu Lige šampiona i istakao da su se poljski arbitri po završetku meča sa Realom izvinili njegovom timu, prenose njemački mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.