Andreana Čekić i Ana Sević zaratile zbog mešanja u vezu!

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2024, 11:28

Andreana Čekić i Ana Sević zaratile zbog mešanja u vezu!

Andreana Čekić i Ana Sević ponovno su se sastale na svadbi Darka Lazića, a ranije su zaratile zbog jednog muškarca, odnosno zbog mešanja u vezu...
U mnogim vezama koje se suočavaju s problemima, treća osoba koja se umeša često bude ta koja najviše strada. Dvoje se posvađaju, pomire, a onaj treći koji je možda imao i najbolju nameru ostane po strani, često odbačen kao neko ko se mešao u vezu.
Andreana Čekić priznaje da je pogrešila ali smatra da je i Ana Sević kriva, a na svadbi Darka Lazića ponovo su se srele:
"Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imali smo nesuglasice...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.