PREBOLEO ANASTASIJU! Kostadin u vezi sa Hrvaticom koju su povezivali sa Veljkom Ražnatovićem! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREBOLEO ANASTASIJU! Kostadin u vezi sa Hrvaticom koju su povezivali sa Veljkom Ražnatovićem! (FOTO)

Nakon višemesečnih pisanja o tome kako Kostadin Terzić moli Anastasiju Ražnatović da se pomire, sin Zvezdana Terzića uhvaćen je sa novom devojkom!

Reč je o Tini Šegetin, Hrvatici koja je učestvovala u srpskom "Velikom bratu".

Foto: Promo/TV Prva, B92

Kostadin i Tina zajedno su dočekali srpsku Novu godinu, na jednom splavu u Beogradu, bez ustručavanja razmenjujući nežnosti pred prisutnima.

Inače, za vreme " >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Velikog brata" u kojem je Tina učestvovala, pisalo se kako je Hrvatica bila u emotivnoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem. Međutim, Veljko je to demantovao.

Evo i fotki Tine i Kostadina!

Foto: Srpski Telegraf

Foto: Srpski Telegraf

Foto: Srpski Telegraf

Foto: Srpski Telegraf

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Doček srpske nove godine

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je lepša od Anastasije? Ovo je nova devojka Kostadina Terzića (foto)

Izvor: Svet, 17.Jan.2017

Iako se dugo pisalo kako Kostadin Terzić moli Anastasiju Ražnatović da se pomire, izgleda da je nakon njenog odbijanja, rešio da krene dalje.. Naime, sin Zvezdana Terzića uhvaćen je kako razmenjuje nežnosti sa novom devojkom i to sa Hrvaticom koju su povezivali sa Anastasijinim bratom, Veljkom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.