Uspešna akcija preventivnih pregleda u Domu zdravlja Senta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2024, 14:09

Uspešna akcija preventivnih pregleda u Domu zdravlja Senta

U Domu zdravlja Senta danas je uspešno realizovana akcija besplatnih preventivnih pregleda bez zakazivanja, zdravstvene knjižice i čekanja. Ovaj program sprovodi Ministarstvo zdravlja.
Građani su imali su priliku da obave nekoliko preventivnih pregleda u Domu zdravlja: merenje krvnog pritiska, EKG, labortorijske analize sa kompletnom krvnom slikom i određivanjem nivoa šećera u krvi, kao i ultrazvuk abdomena u senćanskoj bolnici. Senćanka Livia Tot iskoristila je ovu priliku kako bi proverila zdravstveno stanje.
"Mislim da je to jako važno i jako dobro što se ovo organizuje, mada ni ja ne dolazim redovno, nikad nisam bila, sad sam došla prvi put", kaže Livia i dodaje "Nemam vremena inače pošto jako...
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.