Subotica: Tokom noći privedena trojica pijanih vozača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2024, 14:09

Subotica: Tokom noći privedena trojica pijanih vozača

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su tokom noći iz saobraćaja i u službenim prostorijama zadržali trojicu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola u organizmu.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Subotica, prilikom kontrole saobraćaja policija je u blizini centra Subotice zatekla muškarca koji je upravljao vozilom u stanju teške alkoholisanosti sa 1,46 promila alkohola, dok je na periferiji zatečen 56-godišnji vozač sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 1,94 promila alkohola u organizmu.

Takođe, policija je na periferiji grada zatekla 37-godišnjaka koji je upravljao vozilom sa 1,26 promila alkohola u organizmu.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kažnjen vozač koji je vozio brže od 180 km/h

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2024

Pripadnici Uprave saobraćajne policije, u saradnji sa subotičkom policijom, danas oko 17 časova, na putu Stari Žednik - Mali Beograd, zaustavili su pedesetogodišnjeg muškarca iz okoline Bačke Palanke, koji je upravljao vozilom audi brzinom od 187,9 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.