Izvor: Danas, 19.Maj.2024, 14:16

SDS neće učestvovati na konsultacijama o učešću na lokalnim izborima u RS

Predsednik SDS Milan Miličević obavestio je danas pismom predsednika Narodne skupštine Republike Srpske (RS) Nenada Stevandića da SDS neće učestvovati na konsultacijama u vezi sa učešćem stranaka iz RS na oktobarskim lokalnim izborima, koje je raspisala Centralna izborna komisija na osnovu državnog Izbornog zakona, čije je izmene nametnuo visoki predstavnik Kristijan Šmit.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Opozicija bojkotuje poziv Stevandića

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2024, 11:37

BANJALUKA - Nenad Stevandić, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske pozvao je predsjednike parlamentarnih stranaka iz Republike Srpske i stranaka koje imaju odbornike u skupštinama gradova na sastanak u vezi sa Izbornim zakonom i dogovorom o nastupu na predstojećim lokalnim izborima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.