Izvor: RTS, 09.Maj.2021, 10:24

Borković sedmi prvog dana, danas druga trka u Slovačkoj

Srpski automobilista Dušan Borković prvog dana takmičenja u Slovačkoj u TCR Evropa šampionatu osvojio je sedmo mesto i ukupno 25 bodova. Danas druga trka (13.55, RTS 2).
U kvalifikacijama je zauzeo četvrto mesto osvojivši sedam bodova, dok je dodatnih 18 dobio nakon što je trku završio na sedmom mestu.

"Iako je moj tim ''Comtoyou racing'' veoma zadovoljan ishodom prvog trkačkog dana, ja nisam, jer znam da je moglo bolje. Četvrto mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam izgubio posle lošeg početka. Teško se navikavam i na nove gume. Nadam se da u nedelju neću imati poteškoća", rekao je Borković nakon prve trke na Slovakiaringu.
On će danas od 13.55 (RTS 2) startovati sedmi u drugoj trci.
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Borković sa 36 bodova uspešno završio prvi vikend TCR šampionata

Izvor: RTS, 09.Maj.2021

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković nakon prvog trkačkog vikenda koji je održan na stazi Slovakiaring, prikupio je ukupno 36 bodova i u generalnom plasmanu zauzima sedmu poziciju. . Prvog dana Dušan je sjajnim kvalifikacijama u kojima je zauzeo četvrto mesto...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.