Avion pao nakon eksplozije gume, propeler iseklo letelicu i glavu ženi! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Nov.2014, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion pao nakon eksplozije gume, propeler iseklo letelicu i glavu ženi! (VIDEO)

Kristina je bila jedna od 75 putnika koji su se nalazili na letu koji je započeo u Kalgariju, i jedna od četiri osobe koje su zadržane u bolnici

Kristina Kurilo, jedna od putnica leta kompanije Er Kanada, prevezena je u bolnicu sa teškim povredama glave nakon što se avionu prilikom uzletanja probušila i eksplodirala guma, a zatim otpao propeler koji je uleteo u kabinu i povredio je.

Nakon što je hitno odvezena u bolnicu, gde lekari pokušavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da saniraju povrede i modrice koje ima od udara avionskog propelera u glavu, Kristina kaže da je srećna što je ostala živa.

Foto: Facebook/Christina Kurylo

Kristina je bila jedna od 75 putnika koji su se nalazili na letu koji je započeo u Kalgariju, i jedna od četiri osobe koje su zadržane u bolnici, dok su ostalih 67 putnika i 4 člana posade pregledani direktno na licu mesta nezgode i pušteni kućama.

Printskrin: GlobalNews

- Zaista sam srećna što sam živa. Čula sam samo buku i onda osetila jak udar u glavu. Posle tega se sećam svega kao kroz maglu. Imala sam neverovatnu sreću – izjavila je Kristina u bolnici.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: DailyMail.co.uk)
Pogledaj vesti o: Zimske gume

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.