Izvor: Blic, 01.Apr.2023, 16:06

(VIDEO) "JESTE BIO DRUGAČIJI" U osnovnoj školi u Čačku pamte Luke Blacka: "Od malena je bio momčić koji se bavi muzikom"

Grad koji je iznedrio brojne poznate muzičare je upravo Čačak, odakle je naš ovogodišnji predstavnik na Evroviziji Luka Ivanović poznatiji kao Luke Black. Upravo zbog Luke se ekipa emisije "Metar moga sela" koja se emituje samo na Blic televiziji, subotom u 16 h, na MTS kanalu 115, uputila u ovaj grad koji je sinonim za različitost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) U OVOJ ZGRADI U ČAČKU JE ODRASTAO LUKE BLACK Komšija i prijatelj porodice otkriva: "Oni su intelektualci, skromna porodica"

Izvor: Blic, 01.Apr.2023

Naš ovogodišnji predstavnik na Evroviziji Luka Ivanović poznatiji kao Luke Black živi i radi u Londonu ali je rodom iz Čačka. Lukini roditelji i danas žive u Čačku, a po rečima onih koji poznaju ovu porodicu u pitanju su skromni i povučeni ljudi koji ne vole medijski da se eksponiraju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.