Tap 011 u Areni
Tap 011 u Areni

Devedesetih su bili neprikosnoveni u pop muzici Balkana, a u Beogradskoj areni su doživeli svoj san pred 10.000 vernih obožavalaca.
Publiku je pre pojavljivanja veselih Tapovaca zagrejao dečji hor na čelu sa Lenom i Sarom, ćerkama Ivane i Goce, koji je izveo njihove najveće hitove, a onda su se na sceni pojavili Goca, Ivana, Milan, Pera i Đole i jednom rečju Tap 011 i Taprililili koji je počeo glasno.

Uzbuđeni muzičari su se zahvalili publici i pozvali ih da se raduju. Koncert je počeo jednom od najpopularnijih pesama Bunda, nakon toga popularna petorka počela je da ređa hitove poput: Šuma, Komšinica Mica, Laži me, Šta to beše mozak, Vrapci, čime je sve prisutne na koncertu vratila u vreme kada je ova grupa bila na vrhuncu slave.
Veliko oduševljenje prisutnih izazvao je odlično uvežbani nastup svih članova, i činilo se kao da nije prošao ni dan od poslednjeg zajedničkog nastupa, a ne punih 12 godina.

Fanovi su imali priliku da vide dens igrače koji su svojim plesom ostavili publiku bez daha. Tapovci su nakon višegodišnje pauze pokazali da bi opet mogli da nastupaju kao grupa i svim fanovima priredili noć za pamćenje i uspomene. U publici su bili i: Tanja Vojtehovski, Katarina Sotirović, Savo Milošević, Li Men, Čeda Čvorak, Nenad Okanović, Jelena Tomašević i mnogi.

Tap 011 je grupa koja je obeležila 90- godine svojim specifičnim humorom, u ono ludo vreme Tap 011 nije bio In grupa a danas nakon 15 godina kasnije nesumnjivo su stihovi i pesme imale poučne poruke. A Ivana i Goca dokazale su da njihov božanstven glas može da ispuni celu arenu.

Njihovi hitovi: Šta to beše mozak, Laži me, Jeti, Ovca, Zbog tebe, Opasna po život, Vuk, Okreni 95 i još hitova su danas slušaniji nego ikad, njihove pesme traju i imaju svoje verne obožavaoce širom sveta.
Žurka se završila i koncert pesmom Zbog tebe, onda je nastala fešta na bini i u areni uz puno pozitivne energije. Iako su se svetla ugasila na bini, publika je ostala u Beogradskoj areni svo vreme vrišteći i pevajući.

Vidimo se ponovo uz reči Goce Tržan na rastanku koncert je završen.
Grupa Tap 011 je održala koncert 1. aprila jedan od najboljih u zemlji u poslednje vreme, i dalje nastavljaju svoju priču.
Popularni bend posle toga nastupa na otvaranju zimske Sineme, a sve njihove obožavaoce obradovaće vest da se vesela družina koja je devedesetih harala i palila domaćom muzičkom scenom, uskoro objavljuje dve nove pesme, a planira se i novi koncert u Areni.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
POGODI KO SAM: Pop pevačica na početku karijere! (Video)

POGODI KO SAM: Pop pevačica na početku karijere! (Video)

Pogledajte video s početka karijere jedne od najpoznatijih srpskih pop pevačicaSada jedna od najpopularnijih pop pevačica Goca Tržan pre čuvene grupe “Tap 011″ bila je članica muzičkog sastava “Distorzija”. Pevačica je sa ovom grupom čak stala i na binu zaječarske Gitarijade. Snimak koji...

Izvor: Poznati.info, 01.Okt.2012, 01:46

Detaljnije >>

Goca Tržan pozdravila ljubitelje sredovečnih žena! (FOTO)

Goca Tržan pozdravila ljubitelje sredovečnih žena! (FOTO)

Grupa "Tap 011" nastupila je u jednom beogradskom klubu. Pevačica Goca Tržan pokušavala je na sve moguće načine da podigne "uspavanu" atmosferu, a Ivana je pevala pesmu nedavno prminule Ejmi Vajnhaus. Posle koncerta u "Beogradskoj areni" za koji se ipak ispostavilo da nije bio prvoaprilska šala) grupa "Tap 011" nastupila je sinoć ponovo pred beogradskom publikom u jednom klubu na Adi Ciganliji, piše Svet. Veseli Tapovci su na scenu izašli nešto posle jedan sat nakon ponoći,...

Izvor: S media, 25.Avg.2011, 13:21

Detaljnije >>

Tap 011 na Adi: Goca Tržan pozdravila ljubitelje sredovečnih žena, Ivana otpevala pesmu Ejmi Vajnhaus

Posle koncerta u "Beogradskoj arena"(za koji se ipak ispostavilo da nije bio prvoaprilska šala) grupa "Tap 011" nastupila je sinoć ponovo pred beogradskom publikom u klubu "Time Out" na Adi Ciganliji. Veseli Tapovci su na scenu izašli nešto...

Izvor: Svet, 25.Avg.2011

Detaljnije >>

Baš ih je krenulo: „Tapovci” večeras prave žurku na Adi!

Pop grupa „Tap 011", koja se posle deset godina ponovo okupila na inicijativu pevačica Goce Tržan i Ivane Peters, nastupiće večeras u klubu „Tajmaut'. Očigledno da je koncert...

Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2011, 18:16

Detaljnije >>

Tap 011 ponovo zajedno !?

Kako portal S media saznaje od zvaničnika distributerske kuće City records vrlo brzo će se u prodaji naći album grupe Tap 011 pod nazivom 'The best off'. Nakon jako...

Izvor: CrveniTepih.com, 14.Jul.2011, 01:09

Detaljnije >>

Tap 011 ponovo zajedno ?

Tap 011 ponovo zajedno ?

Kako S media ekskluzivno saznaje vrlo brzo će se u prodaji naći album grupe Tap 011 pod nazivom "The best off". Nakon izuzetno uspešnog koncerta originalne postave grupe "Tap 011" koji je održan u aprilu u beogradskoj Areni, ova grupa je samo dva meseca kasnije opet nastupila u istom sastavu. Ovog puta na dočeku ,trenutno najpopularnijeg Srbina, Novaka Đokovića pred više od sto hiljada ljudi. Goca Tržan priznala vezu sa Markom?!

Izvor: S media, 13.Jul.2011, 22:48

Detaljnije >>

Goca Tržan sprema novi letnji hit: Srećo u nesreći

Goca Tržan sprema novi letnji hit: Srećo u nesreći

Iako smo pomislili da ćemo se konačno odmoriti od njene pojave na svim mogućim televizijama, Goca Tržan televizijsku publiku ne ostavlja na miru ni tokom leta. Posle uspešnog povratničkog koncerta grupe TAP 011 u Beogradskoj areni, pop pevačica Goca Tržan pravi ozbiljne planove za nastavak turneje i eventualno snimanje novih pesama. Bivša učesnica rijaliti šoua „Survajver“ uskoro ulazi u studio kako bi snimila singl „Srećo u nesreći“, koji potpisuje Bane Opačić. -...

Izvor: Poznati.info, 08.Maj.2011, 23:00

Detaljnije >>